Tomek Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Pio hohoho... gratulacje! w końcu ten serial dojechał do końca I Ty w to wierzysz? Mniej więcej wyglądać to będzie tak. Rok 2076: Bartek pisze , że mu się ręce trzęsą i już źle widzi więc zainstalował, żyro,GPS i anty grawitacje. Tylko musiał kadłub przerobić bo mu się deflektory nie mieszczą
MZWBPiotr Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Hahaha Ale mimo wszystko Bartek na 100% cos jeszcze wykombinuje
dukeroger Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 no to zmienię że ta seria tego serialu dojechała do finału... teraz bomba i oświetlenie
sławek Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Składane podwozie ogonowe, składane skrzydła do hangarowania .odsuwana owiewka ... jest jeszcze dużo do zrobienia a Ty za dużo czasu straciłeś na przemyślenia nad SC ......... Ale mam nadzieję Bartek że nie weżmiesz tego do serca i sie pogniewasz że żartujemy Jest tu sporo relacji które powinny mieć już swój finisz na pierwszej stronie , ta do tych nie należy . Jak dla mnie blog z życia Korsarza może trwać dalej
Bartek Piękoś Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Wlatany jesteś idealnie w model , pięknie te beczki wyglądają. Musimy się z b-25 styknąć razem albo u mnie albo w Radomiu. Musimy tak zakombinować. Widok byłby ładny. Ale mam nadzieję Bartek że nie weżmiesz tego do serca i sie pogniewasz że żartujemy W życiu! Ten wątek jest zresztą niezłym pretekstem do robienia sobie jaj. Niech będzie na wesoło
ostry_gl Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Gratulacje jest tak udany, że zacznę czytać relację od początku
Bartek Piękoś Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Opublikowano 21 Maja 2017 Rozdziewiczyłem się na pierwszych zawodach - Płock F4H-P. A tak na poważnie: było świetnie, bardzo miły dzień, miłe towarzystwo i piękna pogoda. Podziękowania dla organizatorów za fajną organizację oraz staranne przygotowanie pasa. (można powiększyć kliknięciem) (fota ze strony rcplock.pl) (fota ze strony rcplock.pl) (fota ze strony rcplock.pl) (fota ze strony rcplock.pl) Edit: Film z zawodów kolegi Pawła 4
mecenas Opublikowano 21 Maja 2017 Opublikowano 21 Maja 2017 No wreszcie! Gratulacje! No i od razu drugie m-ce, BRAWO!!! Była adrenalinka i dreszczyk emocji, co?!
Bartek Piękoś Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Opublikowano 21 Maja 2017 Dzięki, Panowie . Czy była adrenalinka? Było strasznie Przed pierwszym lotem myślałem, że zejdę. Serio. Po pierwszym locie odpuściło i w drugim był stres, ale już mniejszy. Ale potem, po takich przeżyciach, wszystko lepiej smakuje - obiad, nagrody, gratulacje. No a w stresie człowiek czuje, że intensywnie żyje
mecenas Opublikowano 21 Maja 2017 Opublikowano 21 Maja 2017 No i o to chodzi!!!! Budowanie jest fajne, ale zawody dają tą frajdę "sprawdzenia", jak w pokerze . Mam nadzieję że się "zaszczepiłeś" i Cię to wciągnie . Najgorszy jest 1-szy raz, teraz już wiesz co to jest program lotu, poszczególne figury i jak je poprawić. .
Bartek Piękoś Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Opublikowano 21 Maja 2017 Latanie "w reżimie" wykonywanej sekwencji figur wnosi do pilotażu nowe wyzwanie i to jest fajne. A na następną odsłonę we Włocławku już rezerwuję termin P.S. A propos samego modelu: 1. Chowane podwozie, mimo że zwiększyło ciężar modelu o 350g, to 2. jednocześnie spowodowało taki spadek oporów, że latam swobodnie na 50-60% mocy. W figurach pionowych model idzie w górę jak zły. 3. Na zawodach przełożyło się to na wykonanie 10 figur na pakietach, które nie są demonami mocy (Nano-Tech 4S 4000mAh 35C) przy czym pod koniec lotu zostawało 3.8-3.9V/celę. 4. Byłem przekonany, że na takie zawody będę musiał kupować jakieś SLS, ale na razie nie widzę sensu.
noker Opublikowano 22 Maja 2017 Opublikowano 22 Maja 2017 Coo? Dobrze ja widze? III miejsce na zawodach makiet modelem z podkładów pod panele? Siostro ... siostro! Tlen !!! Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka
Grifon Opublikowano 22 Maja 2017 Opublikowano 22 Maja 2017 Jak zaczynałeś wątek o F4U to to zastanawiaĺem się jak to się skończy (: a tu pacz jak się chłop wybił.
sławek Opublikowano 22 Maja 2017 Opublikowano 22 Maja 2017 Nie ważne z czego chłop robi, ważne jak kończy Gratulacje
Rekomendowane odpowiedzi