Paweł Prauss Opublikowano 22 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 48 minut temu, Shock napisał: Dwa dni . Jutro do pracy Czyli nie masz kwarantanny...i po prostu kłamiesz... W związku z tym pozwolę sobie zacytować klasyka :"Co Ty wiesz o zabijaniu? " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Panowie pozmiatałem ten polityczny syf + chamskie odzywki pod dywan. upraszam o powściągliwość w uprzykrzaniu sobie życia nawzajem, już bez tego mamy wystarczająco dużo na głowie. A jak ktoś nie umie czasem ugryźć się w język (palce) to zaprzestać czytania jak Wam to za bardzo ciśnienie podnosi, zdrowie jest ważniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Powiem tak. To szaleństwo ma jakieś drugie dno. Na boisku gdzie latałem modelami (na totalnym wygwizdowie 15 km za Warszawą) gdzie w szczytowym okresie było może 10 (dziesięć) osób (na 1 ha powierzchni - wiec odległości były nie 2m ale prawie 50m) zobaczyłem to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Przemek to czysta dupokrytka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Ktoś zrobił byka w wyrazie zahamowanie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 14 minut temu, japim napisał: Powiem tak. To szaleństwo ma jakieś drugie dno. Na boisku gdzie latałem modelami (na totalnym wygwizdowie 15 km za Warszawą) gdzie w szczytowym okresie było może 10 (dziesięć) osób (na 1 ha powierzchni - wiec odległości były nie 2m ale prawie 50m) zobaczyłem to: ZACHAMOWANIE ? No tak , wirusa tylko CHAMSTWEM sie zalatwi ......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 32 minuty temu, Konrad_P napisał: Przemek to czysta dupokrytka. Tez mi się tak wydaje. Planowałem obloty moich wszystkich plastikowych drukowanek. Różnica będzie taka ze będę stał na kostce brukowej a nie na trwce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 22 minuty temu, japim napisał: Tez mi się tak wydaje. Planowałem obloty moich wszystkich plastikowych drukowanek. Różnica będzie taka ze będę stał na kostce brukowej a nie na trwce... Rodacy zawsze znajdą sposób jak coś obejść ? Ale spoko, też uważam, że to dupokryta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Kto i w czyim imieniu wprowadza taki zakaz? Dla mnie brak takich informacji na tablicy oznacza brak zakazu .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Mieli laminarkę, pinezki i zszywacz tapicerski więc to musiały być służby specjalne. I drukarkę z kolorami - lepiej z nimi nie zaczynać ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Godzinę temu, Shock napisał: Ktoś zrobił byka w wyrazie zahamowanie ... tam są dwa byki ...jeden lepszy od drugiego zagrożenie może być epidemiczne a nie epidemiologiczne... no chyba że modelarze latający tam są epidemiologami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 22 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 A jest tam jakieś boisko....bo nie zauważyłem. Na boisku to się gra w piłkę... Czyli nie graj w piłkę i będzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 najnowsze badania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Pewnie wszyscy znają te dane ale wkleję je tak aby tym jeszcze nie przekonanym pokazać skalę. Włoch wymykają się ze statystyki całkowicie również Hiszpania i Szwajcaria pozostałe kraje idą prawie identycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Dobrze że u nas testów nie robią wszystkim jak popadnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 To tak na wszelki wypadek jakby ktoś był w potrzebie zamaskować się przed wirusem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Aleksandr Łukaszenka, stwierdził, że koronawirus to "psychoza", a ręce należy dezynfekować wódką i popijać ją dla zdrowia. I jak tego czlowieka mozna NIE lubic ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 4 minuty temu, jarek996 napisał: Aleksandr Łukaszenka, stwierdził, że koronawirus to "psychoza", a ręce należy dezynfekować wódką i popijać ją dla zdrowia. I jak tego czlowieka mozna NIE lubic ? zródło, zródło poproszę...?...bo pózniej się okaże że to kolejny fake-news? dziś przeczytałem ,że najlepiej działa woda zródlana do której wrzucimy srebrną obrączkę....wiem,wiem- jony Ag i Cu?..ale nie wyjasniono jak tę wodę stosować "per os " czy "per rectum " a może tylko do użytku zewnętrznego? ?? i jak tuż żyć jesli takie wątpliwości powstają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 23 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 O proszę VID-20200318-WA0006.mp4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 14 minut temu, Paweł Praus napisał: O proszę VID-20200318-WA0006.mp4 visus aethelicus w czystej postaci..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi