Gość Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Bardzo dziękuję Koledze @Artur Lis za przekazanie mi odbiornika R5114DPS G3 . Całkowicie bezpłatnie. R5114DPS G3 to jeden z najbardziej zaawansowanych odbiorników 35MHz Futaby. Dla mnie to bardzo cenny sprzęt. Dziękuje. Pozdrawiam. Sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosik Opublikowano 12 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 Serdecznie dziękuję forumowemu koledze Grzegorzowi,, Grzesiek,, za bezpłatne przekazanie mi warsztatowego, starszego laptopa (chodziło mi głównie aby posiadał starsze wyjścia jak COM czy LPT). Dziękuję i pozdrawiam Grzegorz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 12 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 Oby długo służył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Moje serdeczne podziękowania koledze Krukowi za całkowicie darmowe przekazanie odbiornika, łącznie nawet z kosztami wysyłki! jestem ogromnie zobowiązany! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Moje ogromne dzięki dla Kolegi Japima - Przemka za pomoc i konsultacje serdeczne pozdrowienia J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Serdeczne podziękowanie dla Jacka (Jacekecaj ) za podarowanie mi forniru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 Serdeczne podziekowania dla Pawła Praussa czyli "Wujka samo zło"- za............ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FockeWulf Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 A ja dziękuję @jarek996 za super markowe naklejki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajaner Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Bardzo wielkie podziękowanie dla d9Jacek Jacek. Za darmowe przysłanie piast do silnika JENA. Dzięki temu będę mógł skompletować następny silnik. Bardzo dziękuję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Fajnie się to wszystko czyta. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajaner Opublikowano 15 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 Bardzo chcę podziękować Stiopa Imię: Michał : Gliwice. Za bardzo durze zaufanie i wysłanie kupionych produktów z zapłatą jak odbiorę i zobaczę. Jak by nie było to było kilka stówek. Jeszcze raz. DARDZO DZIĘKUJĘ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model Opublikowano 29 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 Dziękuję bardzo Koledze Ireneuszowi (merin 71) za udostępnienie silnika spalinowego (i gadżetów) do zapoznania się z napędem spalinowym jak to wszystko wygląda od praktycznej strony i mam nadzieję załapania bakcyla ? Ps. Jacku996 już jest co potrzymać,? a jak się spodoba to nie trzeba zwracać ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 29 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 Wiem że trafiło w dobre ręce, więc spoko. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 29 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 7 godzin temu, model napisał: Dziękuję bardzo Koledze Ireneuszowi (merin 71) za udostępnienie silnika spalinowego (i gadżetów) do zapoznania się z napędem spalinowym jak to wszystko wygląda od praktycznej strony i mam nadzieję załapania bakcyla ? .... Ale dlaczego? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Może zmienię kierunek i będę płyną pod prąd ? na nie z prądem ? zobaczymy ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 8 godzin temu, model napisał: Może zmienię kierunek i będę płyną pod prąd ? na nie z prądem ? zobaczymy ? I do tego modelarskie silniczki żarowe są bardziej eko. Nie ma metali ziem rzadkich, szkodliwych i radioaktywnych. Do napędu potrzebny tylko spirytus drzewny i olej rycynowy. Suitable for vegan. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Panowie ale zdaje się ze to jest PODZIĘKOWALNIA.Znowu jakieś przepychanki.Co się dzieje z wami,to ma być przyjemne miejsce,a nie miejsce do wyładowania emocji !Kolega "model" podziękował.Błażej po co ten wpis?Sorki nie jestem ani Modem ani Adminem ale takie przepychanki jakie teraz są na forum coraz bardziej mnie wkur...i zniechęcają do tego miejsca,i myslę ze nie tylko mnie.Jestem tu już ładnych parę lat ale takie sytuacje jak maja tu miejsce od ok 2 lat to porażka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenerek Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Chce bardzo podziękować koledze Ryszard_I za wydrukowanie i wysyłkę pierścieni maskujących do Taranisa. Dzięki Ryszardzie, podtrzymujesz wiarę w ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Dziękuje Adamowi Haweto za poświęcony czas na regulacje mojego silnika, jak się okazało nie jest zepsuty, tylko ja go źle obsługiwałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Bardzo dziękuję koledze Lech Mirkiewicz za podarowanie i wysłanie folii do naprawy pokrycia mojej PZL P11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi