Marcin Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 OK, to muszę się temu przyjrzeć. W sumie mam ją, żeby sprawdzać, czy mogę bezpiecznie w danym rejonie latać, ale warto się zagłębić w program. Masz darmową wersję, czy Pro?
robert.pilot Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Darmowa.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
maxiiii Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Między Armenią a Rumunią. Daleko za Białorusią ale za to przed Pakistanem:)
robert.pilot Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Wracając do lotów modelami. Na chwilę obecną PAŻP nie odpowiedziała mi na maila ale znalazłem coś takiego: https://dlapilota.pl/wiadomosci/polska/nowe-wymogi-wykonywania-operacji-z-uzyciem-bsp-w-zwiazku-z-koronawirusem pozostałe loty VLOS, w tym w przestrzeni niekontrolowanej, również wymagają poinformowania Agencji o planowanym i realizowanym locie. W tym celu operatorzy BSP – wykorzystując aplikację DroneRadar, będącą modułem dPilot systemu PansaUTM – są zobowiązani do informowania o locie, minimum podczas całego jego trwania, poprzez wykorzystanie funkcji „check-in”. Dla tej grupy lotów składanie dFPL w systemie PansaUTM jest dobrowolne i nieobowiązkowe. Czyli logując się do DroneRadar możemy wykonywać loty... Już się szykuję ?️...
Granacik Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 2 godziny temu, robert.pilot napisał: Czyli logując się do DroneRadar możemy wykonywać loty... O i to jest bardzo cenna informacja. Oby w sobotę ładna pogoda była.
Konrad_P Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Panowie tu powstał przez Czarka odpowiedniejszy temat niż ten w którym obecnie jesteście. Myślę że dalej już powinniście tam kontynuować dyskusję.
robert.pilot Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Panowie tu powstał przez Czarka odpowiedniejszy temat niż ten w którym obecnie jesteście. Myślę że dalej już powinniście tam kontynuować dyskusję. Oczywiście, można temat przenieść. Lecz dyskutujemy o lataniu w czasie pandemii Koronawirus, czyli, czy można latać czy siedzieć w domu...Już mnie nie ma... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Konrad_P Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Ależ możecie pisać o lataniu i tutaj. No bo to w końcu kwarantanna nas Wszystkich a latanie to rodzaj terapii choć nie do końca legalnej (chyba). Mi chodziło bardziej o temat związany o PANSA.
robert.pilot Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Ależ możecie pisać o lataniu i tutaj. No bo to w końcu kwarantanna nas Wszystkich a latanie to rodzaj terapii choć nie do końca legalnej (chyba). Mi chodziło bardziej o temat związany o PANSA. Spoko... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
idfx Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Dlatego w domu tez trzeba nosic maseczki zeby przestac zrec 2
RomanJ4 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Cytat Korea Północna bez żadnego przypadku koronawirusa?https://podroze.onet.pl/aktualnosci/kor ... zy/xjkvbq9 Jest skuteczna metoda...
grzegor Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 I jeszcze do wirusa ogromna susza na dodatek. Już 4 Dromadery gaszą Biebrzański PN: https://dlapilota.pl/wiadomosci/pap/pozar-w-biebrzanskim-pn-w-akcji-min-cztery-samoloty-i-smiglowiec-lp Piloci Dromaderów z różnych miejsc Polski latają cały czas.
Agapit Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Poniżej link do strony : cyt."Źródła do faktów na temat Covid-19, dostarczone przez ekspertów w tej dziedzinie, aby pomóc naszym czytelnikom w realistycznej ocenie ryzyka. (Regularne aktualizacje poniżej)" https://swprs.org/szwajcarski-lekarz-o-covid-19/ ZDROWIA i POGODY DUCHA życzę ?. 1
RomanJ4 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Tak czy inaczej, ta epidemia dobitnie pokazała jak cienka jest w naszym państwie skórka demokracji, i jak łatwo bezczelne "chciejstwo" bezwzględnego dyktatora dowodzącego armią bezrefleksyjnych służalców ją łamie... Nie wydaje się Wam, że gdzieś kiedyś już to widzieliśmy...? 2 2
BRoman Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Nie wydaje się Wam, że gdzieś kiedyś już to widzieliśmy...? Z racji wieku nie wszyscy widzieli... 1
dziobak Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Głód, recesja ,bezrobocie , epidemie, analfabetyzm -zawsze przyciągały populistów chętnych do sięgnięcia po władzę, wystarczy lekko stracić czujność i pozwolić na ograniczenie niektórych praw obywatelskich. ""Z racji wieku nie wszyscy widzieli..."" wystarczy włączyć TV i popatrzeć na Korę , Białoruś. Iran, wielkiego brata zza miedzy, Węgry Turcję itp. 1
Marcin Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Nowa Zelandia chce zabronic jakichkolwiek rekreacyjnych lotow RC
dariuszj Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 8 godzin temu, Agapit napisał: Poniżej link do strony : cyt."Źródła do faktów na temat Covid-19, dostarczone przez ekspertów w tej dziedzinie, aby pomóc naszym czytelnikom w realistycznej ocenie ryzyka. (Regularne aktualizacje poniżej)" https://swprs.org/szwajcarski-lekarz-o-covid-19/ Jeden z punktów: "Wbrew pierwotnym założeniom, pod koniec marca WHO ogłosiło, że nie ma dowodów na rozprzestrzenianie się wirusa poprzez powietrze. Wiodący niemiecki wirusolog w badaniu pilotażowym również nie znalazł źródeł infekcji w powietrzu." Jeszcze chwila i się okaże, że wirus przenosi się drogą płciową i stąd tyle śmiertelnych przypadków wśród najstarszych 2
Rekomendowane odpowiedzi