Lucjan Opublikowano 3 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2022 Aby osiągnąć pożądane efekty należy posiadać kilka pistoletów malarskich różnych wielkości plus aerograf . 2
Lucjan Opublikowano 4 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2022 Teraz przygotowanie do szlifowania , i szlifowanie na mokro . 2
Lucjan Opublikowano 5 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2022 Kadłub wyszlifowany. Teraz można wykonać szpachlowanie poprawkowe. 2
jarek996 Opublikowano 5 Stycznia 2022 Opublikowano 5 Stycznia 2022 Lucjan , konczysz go , czy naprawiasz po krecie ? Nie bylo mnie kilka godzin na forum i troche sie pogubilem ?
Lucjan Opublikowano 6 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2022 16 godzin temu, jarek996 napisał: Lucjan , konczysz go , czy naprawiasz po krecie ? Nie bylo mnie kilka godzin na forum i troche sie pogubilem ? Jarku , do końca budowy jeszcze daleko . Kretów bardzo nie lubię ? 1
Lucjan Opublikowano 6 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2022 Szpachlowanie idzie pełną parą. 3
JacekCichy Opublikowano 7 Stycznia 2022 Opublikowano 7 Stycznia 2022 Co tu wiele pisac - piekne i juz Dobrze ze duzo zdjec z roznych etapow to zawsze mozna cos podpatrzyc
Lucjan Opublikowano 7 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2022 Przy pomocy pistoletu do poprawek naniosłem cienką warstwę podkładu. 1
Viper Opublikowano 7 Stycznia 2022 Opublikowano 7 Stycznia 2022 Piękna robota, zresztą jak zawsze. Widzę kota pomocnika Koty mojej Żony (bo ja mam psa ) też chętnie wpychają się do mojej modelarni, acz nie wykazują nadmiaru gracji
Lucjan Opublikowano 7 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2022 37 minut temu, Viper napisał: Piękna robota, zresztą jak zawsze. Widzę kota pomocnika Koty mojej Żony (bo ja mam psa ) też chętnie wpychają się do mojej modelarni, acz nie wykazują nadmiaru gracji Dzięki za mile słowa. Mój kot jest moim towarzyszem w pracowni modelarskiej od malutkiego . ( od 12 lat) Wie jak się zachować , nie przeszkadza, czasem śpi na styropianowej podstawce pod kadłubem samolotu , na lub przy kaloryferze. Często wchodzi na stół warsztatowy i z bliska bacznie obserwuje jak ja pracuje przy modelu. 1
jarek996 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Opublikowano 8 Stycznia 2022 11 godzin temu, Lucjan napisał: czasem śpi na styropianowej podstawce "Solidaruch" ? ? 11 godzin temu, Viper napisał: Znaczy się Kiciuś modelarz Zeby tak jeszcze umial cos przytrzymac przy klejeniu ?
d9Jacek Opublikowano 8 Stycznia 2022 Opublikowano 8 Stycznia 2022 16 godzin temu, Lucjan napisał: .........naniosłem cienką warstwę podkładu. Lucjanie , podkład epo2K ?
Lucjan Opublikowano 8 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2022 1 godzinę temu, d9Jacek napisał: Lucjanie , podkład epo2K ? Ja używam podkładów tego typu: 1
Francka Opublikowano 8 Stycznia 2022 Opublikowano 8 Stycznia 2022 15 godzin temu, Lucjan napisał: Dzięki za mile słowa. Mój kot jest moim towarzyszem w pracowni modelarskiej od malutkiego . ( od 12 lat) Wie jak się zachować , nie przeszkadza, czasem śpi na styropianowej podstawce pod kadłubem samolotu , na lub przy kaloryferze. Często wchodzi na stół warsztatowy i z bliska bacznie obserwuje jak ja pracuje przy modelu. Lucjan to po szlifowaniu kota musisz odkurzać ?
Lucjan Opublikowano 8 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2022 49 minut temu, Francka napisał: Lucjan to po szlifowaniu kota musisz odkurzać ? Franku , próbowałem go odkurzać , ale odkurzacz nie należy do jego ulubionych sprzętów ?? .
czarobest Opublikowano 8 Stycznia 2022 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Kurczę, moja kicia ma podobnie . To może kiedyś też osiągnę chociaż w połowie taki poziom modelarstwa jak Twój . Bo model przegenialny, podobnie jak cała relacja . 1
Lucjan Opublikowano 8 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2022 1 godzinę temu, czarobest napisał: Kurczę, moja kicia ma podobnie . To może kiedyś też osiągnę chociaż w połowie taki poziom modelarstwa jak Twój . Bo model przegenialny, podobnie jak cała relacja . Dziękuję za pochwałę mojej " twórczości" . Masz kicię podobną do mojej .?
solainer Opublikowano 8 Stycznia 2022 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Moje koty też się boją odkurzacza. Lucjan skończysz szybciej niż ja mój model mimo że zacząłeś rok później
Lucjan Opublikowano 8 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2022 57 minut temu, solainer napisał: Moje koty też się boją odkurzacza. Lucjan skończysz szybciej niż ja mój model mimo że zacząłeś rok później Piotrku , teraz mam chwilę czasu więc buduję szybko , ale wkrótce to się może zmienić i twój model będzie pierwszy na pasie startowym.? A poza tym twój model to GIGANT.
Rekomendowane odpowiedzi