Lucjan Opublikowano 3 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Aby osiągnąć pożądane efekty należy posiadać kilka pistoletów malarskich różnych wielkości plus aerograf . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 4 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Teraz przygotowanie do szlifowania , i szlifowanie na mokro . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 5 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Kadłub wyszlifowany. Teraz można wykonać szpachlowanie poprawkowe. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Lucjan , konczysz go , czy naprawiasz po krecie ? Nie bylo mnie kilka godzin na forum i troche sie pogubilem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 6 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 16 godzin temu, jarek996 napisał: Lucjan , konczysz go , czy naprawiasz po krecie ? Nie bylo mnie kilka godzin na forum i troche sie pogubilem ? Jarku , do końca budowy jeszcze daleko . Kretów bardzo nie lubię ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 6 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Szpachlowanie idzie pełną parą. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekCichy Opublikowano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Co tu wiele pisac - piekne i juz Dobrze ze duzo zdjec z roznych etapow to zawsze mozna cos podpatrzyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 7 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Przy pomocy pistoletu do poprawek naniosłem cienką warstwę podkładu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Piękna robota, zresztą jak zawsze. Widzę kota pomocnika Koty mojej Żony (bo ja mam psa ) też chętnie wpychają się do mojej modelarni, acz nie wykazują nadmiaru gracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 7 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 37 minut temu, Viper napisał: Piękna robota, zresztą jak zawsze. Widzę kota pomocnika Koty mojej Żony (bo ja mam psa ) też chętnie wpychają się do mojej modelarni, acz nie wykazują nadmiaru gracji Dzięki za mile słowa. Mój kot jest moim towarzyszem w pracowni modelarskiej od malutkiego . ( od 12 lat) Wie jak się zachować , nie przeszkadza, czasem śpi na styropianowej podstawce pod kadłubem samolotu , na lub przy kaloryferze. Często wchodzi na stół warsztatowy i z bliska bacznie obserwuje jak ja pracuje przy modelu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Znaczy się Kiciuś modelarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 11 godzin temu, Lucjan napisał: czasem śpi na styropianowej podstawce "Solidaruch" ? ? 11 godzin temu, Viper napisał: Znaczy się Kiciuś modelarz Zeby tak jeszcze umial cos przytrzymac przy klejeniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 8 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 16 godzin temu, Lucjan napisał: .........naniosłem cienką warstwę podkładu. Lucjanie , podkład epo2K ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 8 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 1 godzinę temu, d9Jacek napisał: Lucjanie , podkład epo2K ? Ja używam podkładów tego typu: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 8 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 15 godzin temu, Lucjan napisał: Dzięki za mile słowa. Mój kot jest moim towarzyszem w pracowni modelarskiej od malutkiego . ( od 12 lat) Wie jak się zachować , nie przeszkadza, czasem śpi na styropianowej podstawce pod kadłubem samolotu , na lub przy kaloryferze. Często wchodzi na stół warsztatowy i z bliska bacznie obserwuje jak ja pracuje przy modelu. Lucjan to po szlifowaniu kota musisz odkurzać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 8 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 49 minut temu, Francka napisał: Lucjan to po szlifowaniu kota musisz odkurzać ? Franku , próbowałem go odkurzać , ale odkurzacz nie należy do jego ulubionych sprzętów ?? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarobest Opublikowano 8 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Kurczę, moja kicia ma podobnie . To może kiedyś też osiągnę chociaż w połowie taki poziom modelarstwa jak Twój . Bo model przegenialny, podobnie jak cała relacja . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 8 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 1 godzinę temu, czarobest napisał: Kurczę, moja kicia ma podobnie . To może kiedyś też osiągnę chociaż w połowie taki poziom modelarstwa jak Twój . Bo model przegenialny, podobnie jak cała relacja . Dziękuję za pochwałę mojej " twórczości" . Masz kicię podobną do mojej .? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solainer Opublikowano 8 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Moje koty też się boją odkurzacza. Lucjan skończysz szybciej niż ja mój model mimo że zacząłeś rok później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 8 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 57 minut temu, solainer napisał: Moje koty też się boją odkurzacza. Lucjan skończysz szybciej niż ja mój model mimo że zacząłeś rok później Piotrku , teraz mam chwilę czasu więc buduję szybko , ale wkrótce to się może zmienić i twój model będzie pierwszy na pasie startowym.? A poza tym twój model to GIGANT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi