Agapit Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Podziękowanie dla Jarka G. nick jarek_aviatik za to ,że był z nami i dzielił się swoją wiedzą. Szkoda ,że konto i wpisy znikły , pozostał tylko ślad w cytowanych przez innych wypowiedziach. Udało mi się niektóre wpisy zarchiwizować . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
302_Osh Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Dziękuję Jarkowi996 za darmowy odbiornik, ktory zostal dostarczony zupelnie niespodziewanie do moich drzwi. Taka bezinteresownosc dawno mi sie nie zdarzyla. Dziękuję bardzo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CichyBart Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Trochę się tego nazbierało. Dziękuję: - Andrzejowi Nowickiemu z Poznania, za zarażenie pasją do modeli latających, za traktowanie w sposób normalny osobę, która zaczynała przygodę z nowym hobby, - Kacprowi (Mlitek) za sporo cennych uwag w pilotażu modeli, - Romanowi (BRoman) za lotnicze origami (wykorzystujemy na zajęciach z dzieciakami), - Grzegorz (grzegor) za sporą dawkę wiedzy odnośnie szybownictwa (mowa o normalnym szybownictwie), - Bogusław (sbogdan1) za wsparcie techniczne, - Marek (maxiiii) za wsparcie w tematyce dotyczącej elektroniki oraz za darmowy BEC i wyjaśnienie zasady działania (z tą wiedzą wiem, jak zrobić własny BEC za grosze), - Mirek (miruuu) za konkrety w sprawie helików, - Jerzy (Jerzy_R), Andrzej (Bodzioch), Przemek (japim), Roman (RomanJ4), za ogólne udzielanie się i wsparcie w problemach przedstawianych na ogólnych postach, - wszystkim, których niechcący pominąłem. Dobrze wiedzieć, że w temacie modelarstwa (i nie tylko) można polegać na wielu osobach, mało tego, otrzymać bezinteresowną pomoc, czy konkretne rzeczy (za darmochę). Mam nadzieję, że będę mieć przyjemność poznać się z Wami w realu na jakimś zlocie - obok modeli będę musiał skrzynkę piwa zabrać... 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daras Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Dziękuję Piotrowi (pietka) za bezinteresowną pomoc przy regulacji silnika mojej Cessny. Piotr, dziękuję bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 24 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Dzikeuje koledze Sokolik (Artur) za spedzenie czasu na Internet i znalezienie zdjecia PZL 38 Wilk z klapami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Chcę podziękować Koledze Marcinowi ksywka MASK, za pamięć i przysłanie świec o które kiedyś prosiłem.a do tego do tych świec są przykręcone także motorki. Bardzo Dziękuję. Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_aviatik Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Bardzo dziękuję Tomkowi, Nick: Tomasz D., za wycięcie wzorników żeberek, oraz za pomoc związaną z CNC. Jeszcze raz dzięki. Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 19 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Dziękuję Konradowi_P za poświęcony mi przez ostatni rok czas na forum i PW. Konradzie, dzięki Twojej pomocy i wiedzy udało mi się skompletować, skutecznie oblatać, a teraz eksploatować porządne modele. Dziękuję Wojtkowi Byrskiemu. Wojtku, gratuluję talentu i umiejętności. Doceniam rzetelność jeśli chodzi o realizację mojego zamówienia. Czuję się w pełni usatysfakcjonowany. Szacunek Panowie. Pozdrawiam Maciej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Silnik dotarł Dziękuję kolegom Andrzejowi (Andrzej Klos), Jarkowi (mr.jaro), Konradowi (Konrad_P) za wydatną pomoc w realizacji tej niełatwej dla mnie reklamacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Model69 Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Dziękuję koledze Wiesiek1952 za udostępnienie (nieodpłatnie) plików STL do wykonania wagi z określeniem ŚC.Dzięki niemu i mojemu koledze Markowi W. waga działa jak należy.Niestety fotka nie wchodzi. Bardzo dziękuję Krystian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicior Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Chciałbym OGROMNIE podziękować koledze Czajan'owi za pomoc w sprowadzeniu modelu do Polski. Zaoferował swój transport, umówił się ze sprzedającym, wracając do PL podjechał, zabrał model, spakował i dowiózł. Nie mam słów - to ogromna radość dla mnie, więc za jego pomoc bardzo, bardzo dziękuję !!! Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Dołączam się do podziękowań dla Grzesia ,,Czajan,, za bezinteresowną pomoc w zakupach u naszych zachodnich sąsiadów. A przy okazji dostarczenie towaru do PL.Dziękuję i pozdrawiam Bogusław. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Lis Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Również dołączam się do Podziękowania za Pomoc (RomanJ4) Romano jesteś WIELKI pełen Szacunek oraz podziękowania dla Jarek996 Szacunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 7 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Chciałem BARDZO podziękować Włodkowi nick wdanilowicz za zaproponowanie pomocy i bezinteresowne oddanie i wysłanie całego silnika benzynowego jak i jeszcze połowy drugiego silnika , a dzięki samemu karterowi z wałem mój stary silnik powinien wrócić do formy i jeszcze długo służyć , a w paczce znajdował się jeszcze cały kompletny silnik. Dla mnie to wielki gest i wielka pomoc za którą bardzo Dziękuję. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeknowak Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Chcialbym podziękować koledze o nicku Bodzioch. Jestem tu nowy nikogo nie znam i kupiłem za pomocą giełdy silnik. Wiecie jakie to emocje gdy rozpakowuje sie silnik od kogoś i okazuje sie że czuje sie jak bym dostał silnik prosto z fabryki ... Megauczucie. Dziękuję wiem megahaos w mojej wypowiedzi ale też radość .Miło trafić na zaufane grono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieslaw Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Serdeczne podziekowanie dla Kolegi przemka /japim/ z warszwy za pomoc w ustaleniu danych dotyczacych mojego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Dziękuje koledze Extra67 za podarowanie mi dobrego silnika, lubię silniki spalinowe a tu nie dość że za darmoszkę dostałem to kolega nawet nie chciał zwrotu za przesyłkę. Dzięki Marek. Teraz to największa żarowa bestia jaką mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Chciałbym serdecznie podziekować Kol Błażejowi ( wraz z córką ) ,nick Granacik , za pomoc w uzyskaniu rzeczy praktycznie nieosiągalnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 4 godziny temu, d9Jacek napisał: Chciałbym serdecznie podziekować Kol Błażejowi ( wraz z córką ) ,nick Granacik , za pomoc w uzyskaniu rzeczy praktycznie nieosiągalnej Papier toaletowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi