Ares Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Dziękuję koledze D9 jacek za podarowanie silnika spalinowego MDS. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 28 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 Serdecznie dziękuje koledze @jarek996 za pomoc w zakupach silników spalinowych oraz za sprezentowanie kilku wysłużonych sztuk. Moja "kolekcja" mimo iż biedna to dzięki Tobie bardzo się powiększyła. Będzie co robić w zimowe wieczory. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosik Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Serdecznie dziękuję koledze ir3q za podarowanie akcesoriów modelarskich. Z pewnością znajdą jeszcze zastosowanie w modelach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Dziękuje Michałowi 4x4 za oddanie trzech arkuszy litspanu. Co za gość!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. endriuRC Opublikowano 18 Września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 Chcielibyśmy publicznie podziękować Robertowi (RobMcFly) za przekazanie czasopism, książek, planów modelarskich na pracownie IKAR w Katowicach. Jest nam niezmiernie miło że ktoś bezinteresownie zechciał podarować swój ogromny zbiór lektury modelarskiej. Modelarze na pewno będą korzystać z literatury przez kolejne lata i pokolenia. Dziękujemy bardzo ! (Zdjęcia szczegółowe niebawem) 8 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 20 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 Chciałem podziękować Jarkowi z Malmoe za pomoc w zakupie i transporcie serwomechanizmów. Dzięki Jarku! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Serdecznie Dziękuję Andrzejowi ( AndrzejC) za podarowanie wspaniałych książek o tematyce lotniczej: Dzięki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Chciałem podziękować Jarkowi 996(temu od pedałowania i graveli) za całkowicie bezinteresowną pomoc w zakupie książek. Dzięki Jarku ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 Ja też dziękuję naszemu najlepszemu kolarzowi wśród modelarzy, czyli Jarkowi 996 za piękne trzy śmigiełka. Jak tu nie lubić Szwedów?? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 To i ja się przyłącze, bo właśnie przed chwilą rozszarpałem kolejną paczkę od Jarka z silnikami. Dziękuje bardzo! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Serdecznie podziękowania dla kolegi robas69 za wzorowo przeprowadzoną transakcję . Od mojej decyzji od zakupu pełen profesjonalizm w wykonaniu Roberta. Zdjęcia, przesyłka, pakowanie, monitoring od a do z jak i finalnie zakupiony towar zgodny w 100% z opisem . Życzę każdemu tak przyjemnych zakupów i polecam interesy z Robertem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swift Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Dziękuję Koledze Jerzy Markiton za bardzo uprzejme potraktowanie mojej niewątpliwie kłopotliwej prośby o spakowanie i wysyłkę zakupionego modelu szybowca, który spakowany bardzo bezpiecznie, dotarł w stanie idealnym (płaty kryte folią). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek67 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Serdecznie dziękuję Koledze Andrzej68IX za podarowanie piasty śmigła, dzięki Niemu model znowu będzie mógł latać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 17 Października Udostępnij Opublikowano 17 Października Podziękowania dla Arka (arek1989) za śmigiełka! Bardzo się przydadzą w nowych pomysłach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 21 Października Udostępnij Opublikowano 21 Października Dziękuję bardzo koledze Krzysztofowi "9mrx" za nieodpłatne przekazanie nadajnika do symulatora wraz z kompletem symulatorów modelarskich dla nowo powstałej modelarni Bocian w Pietrowicach Wielkich !!! Dzięki Wielkie Krzyśku !!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi