stema Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca Tu Grzegorz Mazurowski, syn Stefana "Stema" Mazurowskiego. Tata zmarł w czwartek, 25 lipca. Wiem że był aktywny na tym forum i być może ktoś Go pamięta. Pogrzeb odbędzie się w środę, 31 lipca o godz. 13.20 w kościele Św. Wincentego (drewnianym) na warszawskim cmentarzu Bródnowskim. Serdecznie zapraszam znajomych i przyjaciół Taty. W miarę możliwości proszę o podanie tej informacji na forum RcClub.eu - wiem że tam też Tata był aktywny, ale nie mogę się tam zalogować. Serdecznie wszystkich Forumowiczów pozdrawiam Grzegorz Mazurowski
zbjanik Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca I znowu nas mniej. Będzie Go brakowało, dzięki za to, że napisałeś.
Bartek Piękoś Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca Wyrazy współczucia, panie Grzegorzu, dla pana i pana bliskich...
Swift Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca [*]Wysłane z mojego motorola one zoom przy użyciu Tapatalka
Shock Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca 12 godzin temu, stema napisał: Wiem że był aktywny na tym forum i być może ktoś Go pamięta Pamiętać go będzie wielu... Błyskotliwy, dociekliwy, czasem zadziorny w swoich wypowiedziach ale zawsze był dobrym duchem forum. Ogromna strata dla Nas modelarzy, wielka szkoda że już tu nie zawita [*]
wojcio69 Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca Wyrazy współczucia dla rodziny i bliskich. Blue Sky Stefan.
Rekomendowane odpowiedzi