Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 26 Marca 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Dzięki Wam koledzy za miłe słowa . Uważam że buduję modele na średnim poziomie ( są lepsi ode mnie ) , nie oczekuję pochwał , lecz pokazuję przebieg budowy moich modeli po to , aby mniej doświadczeni modelarze mogli podpatrzeć to i owo i wykorzystać przy budowie własnych konstrukcji . 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 26 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Tez bym chetnie budowal , zeby mlodsi koledzy mogli podpatrzec to i owo , ale jak wiecie musze isc na rower ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 26 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 4 godziny temu, Lucjan napisał: Dzięki Wam koledzy za miłe słowa . Uważam że buduję modele na średnim poziomie ( są lepsi ode mnie ) , nie oczekuję pochwał , lecz pokazuję przebieg budowy moich modeli po to , aby mniej doświadczeni modelarze mogli podpatrzeć to i owo i wykorzystać przy budowie własnych konstrukcji . I ja osobiście bardzo jestem wdzięczny za możliwość podpatrywania warsztatu. A jest to jeden z wątków (podobnie jak i inne Szanownego Autora), od których zaczynam przeglądanie forum. Bardzo dziękuję 3 godziny temu, jarek996 napisał: Tez bym chetnie budowal , zeby mlodsi koledzy mogli podpatrzec to i owo , ale jak wiecie musze isc na rower ? A ja mam uroczą Dożynkę i z dużą przyjemnością penetruję nadwiślańskie chaszcze, plaże, łąki i zarośla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Kończę detale na skrzydłach , i mogę przygotowywać model do malowania. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFALR30 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Czy na tej folii/taśmie aluminiowej farba będzie dobrze przylegać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Godzinę temu, RAFALR30 napisał: Czy na tej folii/taśmie aluminiowej farba będzie dobrze przylegać? Do malowania aluminium stosuję odpowiedni podkład . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Jeszcze drobiazgi. 8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Tak powstają następne drobiazgi . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyra63 Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Witam ,Lucjanie . Nie wiem czy to dokładnie ta sama wersja ,ale ładnie wygląda w realu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Pneumatyka 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Nadeszła ważna chwila ! Montaż serwomechanizmów w skrzydłach. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 No i gotowe ? 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Mechanizm zamykania osłon przedniego podwozia . 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Lucjan, Czy jest opcja abyś nagrał filmik jak pracuje to podwozie ze wszystkimi klapkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 1 godzinę temu, japim napisał: Lucjan, Czy jest opcja abyś nagrał filmik jak pracuje to podwozie ze wszystkimi klapkami? Oczywiście , jak skończę całą instalację to zamieszczę filmik . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Ja tylko obserwuje i podziwiam, ale w końcu zapytam. Dlaczego pneumatyka a nie elektryczne mechanizmy? Tak do podwozia jak i jego klap? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 10 godzin temu, Marcin K. napisał: Ja tylko obserwuje i podziwiam, ale w końcu zapytam. Dlaczego pneumatyka a nie elektryczne mechanizmy? Tak do podwozia jak i jego klap? Kiedy ja zaczynałem stosować chowane podwozia , dostępne były systemy pneumatyczne . Są one niezawodne , lekkie i posiadam jeszcze dużo akcesoriów więc wykorzystuję ten system . Używałem w jednym modelu elektryczne podwozie , ale miałem z nim kłopoty .(może dlatego że było z P.R.C. ) Jeżeli kiedyś zastosuję elektryczne to z wyższej półki n.p. ELEKTRON. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Ciąg dalszy zabawy z osłonami podwozia. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 MVI_0523.AVI 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Wszystko ładnie ale dlaczego to odbywa się skokowo ? nie ma płynnego ruchu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi